Zorg bij Alzheimer Leidschendam

Bij professionele zorg bij de ziekte van Alzheimer zijn kennis en specifieke vaardigheden vereist. Zuster Jansen is een particuliere thuiszorgorganisatie die zorg bij de ziekte van Alzheimer verleent in Leidschendam. Onze gekwalificeerde zorgverleners verlenen deskundige verzorging en verpleging bij Alzheimer, gewoon bij u thuis. U kunt in uw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen en de zorg die u nodig heeft gewoon bij u thuis ontvangen. Een opname in een zorginstelling kunt u op deze manier uitstellen of voorkomen. Blijf zo lang mogelijk thuis wonen met onze zorg bij de ziekte van Alzheimer in Leidschendam.

Ervaring met verpleging bij Alzheimer

Zuster Jansen heeft veel ervaring met het verlenen van zorg bij de ziekte van Alzheimer in Leidschendam. Onze zorgverleners bieden particuliere thuiszorg met professionele begeleiding bij de ziekte van Alzheimer. Zij hebben ervaring met diverse situaties bij Alzheimer en kunnen zich snel aanpassen aan uw omstandigheden. Uw wensen en behoeften staan voorop in onze zorgverlening. Afhankelijk van uw situatie kunnen we samen bekijken hoe we de zorg bij de ziekte van Alzheimer in Leidschendam bij u thuis het beste kunnen inzetten.

Zuster Jansen biedt 24-uurs zorg bij Alzheimer, maar we kunnen er ook alleen overdag voor u zijn.

Professionele zorg in plaats van mantelzorg

Wellicht ontvangt u op dit moment verzorging van een familielid of iemand uit uw omgeving. Op een gegeven moment is het verstandig om te kiezen voor professionele begeleiding bij Alzheimer. Dit biedt meer rust voor uw mantelzorger en voor u. Zuster Jansen vindt een goede samenwerking met uw mantelzorger erg belangrijk om de zorg zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw persoonlijke wensen. Daarnaast biedt onze zorg structuur en continuïteit in uw leven. Onze zorgverleners leren u omgaan met uw ziekte en bieden u zo veel mogelijk comfort.

Meer weten over onze zorg?

Wilt u meer weten over onze zorg bij de ziekte van Alzheimer in Leidschendam? Via onze website kunt u gemakkelijk contact opnemen voor meer informatie of persoonlijk advies. Onze zorgcoördinator staat voor u klaar om u te helpen.

 

 

 

Lees meer bij Zuster Jansen
LAATSTE ARTIKELEN
ARTIKELEN ARCHIEF